Om sex veckor och en dag är det tänkt att jag och Stormy ska debutera på tävlingsbanan i distans. Förut har jag ridit två CR 50 km för att få kunna tävla.

Det är inte billigt. Alls. 550 kr i startavgift, sen måste jag lösa medlemsskap i klubben, ryttarlicens och hästlicens. Rider man en CR kostar det 300. Dock vet jag varför avgifterna är mycket då hästen veterinärbesiktas hela 3 grr, plus allt annat som kostar runt omkring.

Max 5 h får det ta att rida 50 km på tävling. Sist när jag och Stormy red 50 km CR var det en gräns på 4-6 h att hålla sig inom. Då red vi på 4 h och 17 min om jag inte minns fel.

Fram till 16 april har jag att anmäla oss på och måste då tills dess hinna lösa dessa licenser och medlemsskap, vilket jag tänkt pyssla med omgående.

Ta ledigt från jobbet, ordna en groom (eventuellt Åsa), bil och transport mm. Det är en del att hålla koll på. Äntligen får vi visa upp får knallrosa outfit, använda de nya transportskydden, rosa grimman.. materialist? Javisst ;)

Så, nu framöver blir det fler långritter med Stormy, för att se vilket tempo han orkar ligga i. Min plan är inte att vi ska komma bland de första, tvärtom. Jag är SÅ lycklig om vi kommer runt och blir godkända, då det är HUR lätt som helst att bli utesluten. Det går som det går och vi tar sedan nya tag en månad senare i Värmland.

Därpå i mitten av augusti och kanske kanske hela 8 mil(?!) beror på hur det gått innan för oss. Men vad jag längtar! :)

Sara ska ju vara med på en Prova på eller en CR med Charlie 2 eller 3 maj, samtidigt som jag och Stormy tävlar 50 km. Vi startar och rider därav inte tillsammans tyvärr.