Tog mig upp till stallet tidigt imorse, tyckte jag, eftersom jag nu på semestern lärt mig vara uppe senare på nätterna o gå upp liiite senare på mornarna ;)

Det blev iaf en galopprunda på travbanan med Stormy. 1,6 mil på 1 h och 23 min. Han var rejält svettig må jag säga för det var VARMT.
På grusvägarna fram tills vi kom till skogen där banan är, övade jag en hel del på skänkelvikningar, öppnor, slutar och sidepass. Det går riktigt bra med dem nu faktiskt :)
Dock var han inte alls på humör i böprjan utan slängde upp huvudet o ville helst inte lyssna, men jag backade honom ett flertal gånger just när han tog bettet, och då gav han sig snabbt.
Fick även sitta ner på honom en stund i traven och hålla händerna ovanligt högt upp för att han skulle fortsätta lyssna på mig, men han testar mig ofta och det går över snabbt.

Han är för övrigt så söt nu för tiden när man ska hämta honom i hagen. När man går in kommer han lugnt skrittandes fram till mig, gör sitt trick o lyfta upp bakbenet o in med mulen, o väntar på sin godis :) (mutor kommer man långt med alltså).

 Kanske inte världens bästa bild men muggen på sidan har iaf blivit mindre, men i själva karleden är det fortfarande en hel del kvar.
Han har även hunnit få en liiiten skorpa på båda bakbenen, o givetvis är jag ju däår o kladdar på medlet också :)