Ja, det känns som att 14 april 50 km får läggas på hyllan efter hovbölden, min icke-tid att träna och det här beteendet som han har så ingen annan kan rida honom åt mig heller. Typisch.

Näväl, vi tränar och siktar in oss på maj istället och stressar inte.

 

Kontaktade en person för att få hjälp med western-träsket som jag skrev om. Fick hjälp och fick tips om en i min närhet jag kunde kontakta. Så har jag bara möjlighet att låna bil och transport kommer jag kanske äntligen träna western i vår med Stormy för att sedan komma ut och tävla. Skall verkligen bli spännande. Förhoppningsvis har jag dessutom nära till tävlingen, men jag väntar på att få svar om vilka grenar och klasser som det är. Behöver verkligen börja med de lätta klasserna, och vi har en hel del att öva på…

Jag hade tänkt mig reining, pleasure och trail.

reining är mycket galopp, stopp och spin (man snurrar), pleasure är flera som rider samtidigt samma sak, och trail är en slags hinderbana. Typ.