Igår hann jag inte med att skriva något om bilderna eller något alls egentligen.

Tilda red Kotten ett lite lugnare pass. Jag red en pigg pigg Trazzel som nu äntligen har förstått vänster sluta. Höger har fungerat länge men vänster så studsar han in i samlad galopp så fort jag nuddar med högerskänkeln.

Så, några svettiga pass senare och han är införstådd med lugn travsluta åt båda håll. Wihooo på den ?

Stormy bjöd på en hejdundrande energi men framförallt var den samlade traven med passage-tänk (vi kan det inte men jag samlar o ber om uppåt framåt men det blir ibland nedåt…). Hursom. Igår samt flera veckan bjöd han på en gummimjuk elastisk känsla som jag aldrig känt på honom förut.

Annars brukar han bjussa på nåt steg möjligen men nu var känslan att han ville fortsätta och fortsätta.

Chino fick ett pass även han som gav mig en väldigt fin känsla stundtals. Även han hade en fin framåtbjudning jag inte känt förut mer än några steg.

Idag blev det ett kortare intensivt pass med Kotten med fokus på samlad galopp, enkla byten och övergångar.

Seriöst jag slarvar med både övergångar och halvhalter för att jag glömmer av dem ? Måste måste bli bättre på det.

Svettig Chino ?