Fina Kotten ??
Idag joggade Tilda honom och verkade mer än nöjd över hur fin han var ?
Irre fick hoppa i longerlina (bilder kommer när Tilda skickar ?), Trazzel fick jag till ett riktigt bra pass. Jag försöker hitta en lugn grundtrav hos honom utan att han springer snabbare utan han ska ju länga kliven istället. Idag minsann ???

Chino blev det ett kort pass på och han känns fin! Nästa helg blir det ju träningstävling i western för oss ?

Igår fick vi 60.9% och saknade därmed dryga 1% för att få 62% för att få ett av de två kval jag behöver för att få starta msv b (när vi är redo).

Förra tävlingen ville han ju inte ens gå runt hela banan så jag borde väl inte gnälla. Kotten var iaf lugn, kändes fin och vi gjorde inget misstag förutom att jag tänkte i sista galoppökningen ”friskt vågat hälften vunnet” då han surat i ökningarna på tävlingen men inte framridningen så när han tog mitt ”kööör” så hann jag inte fånga upp honom fint i hörnet.

Det var det så jag måste helt ärligt säga att känslan var betydligt bättre än procenten.

Han har dessutom blivit starkare i traven som jag jobbat mycket med. Men vi ska snart ut igen o hoppas det går ännu bättre ?