🩄👌

Fina Kotten 😍🩄
Idag joggade Tilda honom och verkade mer Ă€n nöjd över hur fin han var 😀
Irre fick hoppa i longerlina (bilder kommer nĂ€r Tilda skickar 😊), Trazzel fick jag till ett riktigt bra pass. Jag försöker hitta en lugn grundtrav hos honom utan att han springer snabbare utan han ska ju lĂ€nga kliven istĂ€llet. Idag minsann 😍👌🩄

Chino blev det ett kort pass pĂ„ och han kĂ€nns fin! NĂ€sta helg blir det ju trĂ€ningstĂ€vling i western för oss 😉

IgÄr fick vi 60.9% och saknade dÀrmed dryga 1% för att fÄ 62% för att fÄ ett av de tvÄ kval jag behöver för att fÄ starta msv b (nÀr vi Àr redo).

Förra tĂ€vlingen ville han ju inte ens gĂ„ runt hela banan sĂ„ jag borde vĂ€l inte gnĂ€lla. Kotten var iaf lugn, kĂ€ndes fin och vi gjorde inget misstag förutom att jag tĂ€nkte i sista galoppökningen ”friskt vĂ„gat hĂ€lften vunnet” dĂ„ han surat i ökningarna pĂ„ tĂ€vlingen men inte framridningen sĂ„ nĂ€r han tog mitt ”kööör” sĂ„ hann jag inte fĂ„nga upp honom fint i hörnet.

Det var det sÄ jag mÄste helt Àrligt sÀga att kÀnslan var betydligt bÀttre Àn procenten.

Han har dessutom blivit starkare i traven som jag jobbat mycket med. Men vi ska snart ut igen o hoppas det gĂ„r Ă€nnu bĂ€ttre 😀