Creativehorsetraining 💖

Tilda fotade Puzzel igĂ„r 😍
Idag var jag i stallet en ”snabbis” (hehe 3 h o hann trĂ€na 1.5 hĂ€st o fixa stallet 😂)
Puzzel och Irre blev trÀnade.

Jag hĂ„ller pĂ„ att starta ytterligare ett Instagram konto i namnet @creativehorsetraining för att nĂ„ ut till fler 😊
Den kommer Àven finnas pÄ Facebook. Den svenska kommer finnas kvar.
Jag kommer snart utförligare förklara vad #freestylehorsetraining innebĂ€r. Ett ”nytt begrepp” dĂ„ jag inte kĂ€nner att frihetsdressyr eller tricktrĂ€ning/ klickertrĂ€ning passar in helt. Eller sĂ„ kan man se det som ett samlingsnamn 😉 Det blir sĂ„ lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngt o skriva ”Idag har jag frihetsdressyrtrĂ€nat/klickertrĂ€nat/tricktrĂ€nat Puzzel”.
IstĂ€llet kommer det gĂ„ under namnet #freestylehorsetraining kort o gott. FĂ„r se vad det blir för svengelskt smeknamn men ”fristilat hĂ€st trĂ€ning” lĂ„ter 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
SÄ nu har ni en liten förklaring men jag Äterkommer med ett mer varför senare.
#primerototal #samarbete #spannmÄlsfritt #vÀlmÄendeinifrÄnout #kreativhasttraning.se #creativehorsetraining #freestylehorsetraining