Fina 💕

Idag började jag med att rida Stormy. VÀrmde upp i skogen genom att skritta o trava runt trÀd och över grenar och stenar pÄ ickestigar. Sen red jag pÄ en perfekt rakstrÀcka ute dÀr jag kÀnde pÄ den ökade traven som börjat bli bÀttre pÄ honom.

Han kÀndes fantastisk att sitta pÄ nÀr bakbenen bara vÀxte och tog i med sÄn kraft. Sen blev det jÀttesamlad galopp och lite jogg.

Trazzel lekte jag frihetsdressyr med igĂ„r och det var första gĂ„ngen han bockat och stegrat 😂 Överskottsenergi eftersom det varit fruset och dĂ„ rör han sig inte i hagen som gan brukar.

IgĂ„r fick han galoppera mycket dĂ€r jag trĂ€nade samling i nĂ„gra steg bara. FrĂ„n marken alltsĂ„ â˜ș

IgÄr lekte jag med Puzzel en snabbis ocksÄ o sÄ red Aliwa pÄ Irre.

Men det var ju idag jag skulle skriva om😊

Trazzel har inte ridits pÄ över 1 vecka sÄ det var mycket energi. Det Àr alltsÄ pga det Àr hÄrt o stelfruset jag inte rider utan dÄ tricktrÀnar jag istÀllet. Han ville gÀrna bara rusa ivÀg och tog jag halvhalter tog han dem som en sprÄngbrÀda till att ladda mer energi.

Passet blev bra tillslut men lite vĂ€l luftiga o skuttiga galoppsprĂ„ng ibland 🙈

Sen var det Chino jag red ca 15 min. Galoppen har verkligen börjat funka pÄ honom dÄ han tar fattningarna och hÄller galoppen mer nu.

”Nyss” orkade han bara en lĂ„ngsida. Nu tar han nĂ„gra varv â˜ș👌

Chino överst o Stormy underst.