🩄

IgÄr hann jag inte med att skriva nÄgot om bilderna eller nÄgot alls egentligen.

Tilda red Kotten ett lite lugnare pass. Jag red en pigg pigg Trazzel som nu Àntligen har förstÄtt vÀnster sluta. Höger har fungerat lÀnge men vÀnster sÄ studsar han in i samlad galopp sÄ fort jag nuddar med högerskÀnkeln.

SĂ„, nĂ„gra svettiga pass senare och han Ă€r införstĂ„dd med lugn travsluta Ă„t bĂ„da hĂ„ll. Wihooo pĂ„ den 😁

Stormy bjöd pĂ„ en hejdundrande energi men framförallt var den samlade traven med passage-tĂ€nk (vi kan det inte men jag samlar o ber om uppĂ„t framĂ„t men det blir ibland nedĂ„t…). Hursom. IgĂ„r samt flera veckan bjöd han pĂ„ en gummimjuk elastisk kĂ€nsla som jag aldrig kĂ€nt pĂ„ honom förut.

Annars brukar han bjussa pÄ nÄt steg möjligen men nu var kÀnslan att han ville fortsÀtta och fortsÀtta.

Chino fick ett pass Ă€ven han som gav mig en vĂ€ldigt fin kĂ€nsla stundtals. Även han hade en fin framĂ„tbjudning jag inte kĂ€nt förut mer Ă€n nĂ„gra steg.

Idag blev det ett kortare intensivt pass med Kotten med fokus pÄ samlad galopp, enkla byten och övergÄngar.

Seriöst jag slarvar med bĂ„de övergĂ„ngar och halvhalter för att jag glömmer av dem 🙈 MĂ„ste mĂ„ste bli bĂ€ttre pĂ„ det.

Svettig Chino 😉